Medic Specialist Dermatovenrologie

Dr. Orac AmaliaProgramari

CONTACT


0744 631 103 ; 0269 213 369

programari.dermaelite@gmail.com
Pagina Facebook Dermaelite Sibiu


Medic Specialist Dermatovenrologie

Sunt Dr. Amalia Orac, medic specialist dermato-venerolog, am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași și am efectuat rezidențiatul în specialitatea Dermato-venerologie în centrul universitar Cluj-Napoca.
În perioada 2018-2020 am lucrat în cadrul Q Clinic ca și medic dermatolog unde m-am perfecționat în domeniul terapiilor laser și al Medicinei Estetice și am fost coordonator al Q Education unde am organizat cursuri internaționale de perfecționare în medicina estetică pentru medici.
Mă preocupă domeniul chirurgiei dermatologice, dermatologiei clinice și mai cu seamă terapiile laser și medicina estetică; de aceea am ales să lucrez la Dermaelite, un centru de excelență în Dermatologie și terapii laser de ultimă generație.
Sunt membră a Societății Române de Dermatologie, a Societății Române de Dermato-oncologie, a Asociației Dermatologilor Transilvani și a Societății Europene de Dermato-venerologie și începând cu 2014 am fost autor al mai multor lucrări de specialitate prezentate la multiple conferințe naționale ale medicilor dermatologi, precum și al unor articole de specialitate publicate în reviste naționale de renume.
Am participat la cursuri post-universitare de pregătire în chirurgie dermatologică, dermatoscopie, ultrasonografie cutanată, proceduri moderne aplicate în dermatologia estetică, cursuri internaționale de perfecționare în terapii laser, IPL, LED si RF.
Îmi place să particip constant la congrese și cursuri de specialitate pentru a fi mereu la curent cu inovațiile în domeniu și pentru a le putea asigura pacienților mei cele mai bune și moderne tratamente atât dermatologice cât și estetice.


DermaEliteSibiu 2019