Conslutatie si Tratament al Bolilor Dermatologice

Tratamente boli nou-născuți și copii


Tratamente boli nou-născuți și copii sunt abordate cu succes în cadrul clinicii Derma Elite!

Îți oferim tehnologie de vârf pentru evaluare, diagnostic și tratament dermatologic pentru bolile nou născutului și copilului tău, din scutec până la adolescență.

Punem accentul pe ultimele terapii și tehnologii disponibile în tratamentul de specialitate al tuturor problemelor copilului tău: dermatită atopică, acnee, vitiligo, hemangioame, port wine stain, nevi congenitali, nevi epidermali etc.

Ce tipuri de tratamente boli nou-născuți și copii îți putem oferi?

Folosind laserul CO2 ultrapulsat îndepărtăm nevi epidermali, angiofibroame, nevi sebacei fără cicatrici reziduale. Nu mai este necesar să te îngrijorezi, așadar: există numeroase și eficiente tratamente boli nou-născuți și copii.


Tratament tumori cutanate


Tumori cutanate pot să apară de mai multe feluri, de aceea un tratament bine gandit este necesar. Fie că vorbim de tumori cutanate benigne (nevi, nevi dermici, chiște etc) sau tumori cutanate maligne (carcinoame, melanom), Clinica Derma EliteSIBIU vă oferă un diagnostic precis , confirmat prin biopsie sau excizie acolo unde este cazul.

În urma stabilirii diagnosticului, leziunile benigne sunt pur și simplu vaporizate de la suprafața pielii folosind o tehnologie de ultima ora laserul CO2RE (Syneron Candela SUA)

De la apariția laserelor chirurgicale în anii 1970, modul de a face chirurgie dermatologică (și nu numai) s-a schimbat dramatic. Dispozitivele s-au perfecționat constant, permițându-ne astăzi să facem intervenții chirurgicale fără sângerare, fără timp de recuperare și cu rezultate estetice impresionante.

Avantajele pentru pacient:

 • Durere redusă – laserul închide terminațiile vasculare și nervoase pe măsură ce tăie, astfel încât edemul și durerea sunt mult reduse sau chiar absente
 • Recuperare postinterventie ușoară
 • Risc redus de infecție – având în vedere că este o tehnologie “no touch” (fără atingerea țesutului)
 • Rezultate estetice remarcabile

Ce tratament tumori cutanate oferim cu acest laser?

 • Rinofimă
 • Tumori cutanate benigne (keratoze seboreice, veruci, papiloame, condiloame, fibroame)
 • Nevi dermici
 • Nevi epidermali
 • Xantelasme
 • Siringoame
 • Cheilite
 • Lipoame

In urma stabilirii tratamentului tumorile maligne sunt îndepărtate chirurgical, cu margini de siguranță conform protocolului. Piesa este apoi trimisă laboratorului pentru examen histopatologic.


Tratamente boli cu transmitere sexuală


Tratamente boli cu transmitere sexuală și soluții eficiente de diagnostic la Clinica Derma Elite Sibiu

Este important să înțelegem faptul că există numeroase tratamente boli cu transmitere sexuală foarte eficiente și la îndemâna pacienților. Reținerile și prejudecățile în acest sens reprezintă o problemă reală și frecventă a zilelor noastre. Din păcate, de multe ori, datorită jenei sau reținerii, pacienții nu caută ajutor specializat și își administrează un tratament incorect sau insuficient. Ca să fie și mai complicat, la multe persoane infecțiile cu gonococ sau chlamydia sunt asimptomatice, ducând la transmiterea bolii la partener, la cronicizarea infecției și apariția complicațiilor (infertilitate, boală inflamatorie pelvină, prostatită). Fiecare dintre noi ar trebui ca cel puțin o dată pe an să ne facem un screening și, în caz de nevoie, să ne asigurăm că primim în timp util tratamente boli cu transmitere sexuală.

Nu suntem aici să te judecăm, suntem aici să te ascultăm și să rezolvăm problemele! Igiena vieții sexuale este cel puțin la fel de importantă ca igiena corpului sau a minții. Vom discuta de la egal la egal și vom identifica împreună factorii de risc (genetici sau care țin de mediu sau obiceiuri).

Urmează apoi recoltarea unor probe specifice, cum ar fi un examen bacteriologic din secreție uretrală sau vaginală, sumar de urină + sediment, urocultură, frotiu, Ag chlamydia din secreție sau ADN Chlamydia din urină etc., în funcție de simptome și de factorii de risc.


Dermatoscopia


Dermatoscopie – tehnologia cea mai avansată pentru depistarea cancerului de piele!
Depistarea precoce a melanomului asigură o rată de supraviețuire de peste 95% deoarece este excizat înainte de a se întinde la alte organe.
Toată lumea, indiferent de vârstă ar trebui să își examineze anual pielea prin intermediul unui consult de specialitate și o dermatoscopie!  ”
Știi câți oameni mor în fiecare în zi în lume din cauza melanomului, una dintre cele mai ucigătoare forme de cancer? Peste 55.000 de persoane își pierd viața anual din cauza lui! Cu ajutorul tău și folosind tehnologia de azi ne putem asigura că nu o să faci parte dintre ei! Nimeni nu ar trebui să moară de melanom în zilele noastre! Pielea este organul cel mai ușor supus examinării, astfel încât folosindu-ne de dermatoscopie ( cea mai avansată tehnologie în depistarea cancerului de piele), putem identifica precoce orice leziune suspectă sau la risc de a se modifica și să o îndepărtăm în timp util.


Tratament psoriazis la Derma Elite


Beneficiați acum de un tratament psoriazis la centrul dermatologic Derma Elite! Psoriazisul este o afecțiune cu un impact psihologic major, putând afecta orice parte a corpului, atât la copii cât și la adulți. Este caracterizat de plăci roșii cu descuamare alb-argintie.Există mai multe tipuri de psoriazis, iar fiecare formă prezintă anumite caracteristici unice care permit medicului dermatolog să determine ce tip sau tipuri de psoriazis prezintă un pacient.

În anumite cazuri se prelevă o biopsie de piele pentru a ajuta la confirmarea diagnosticului.

Nu există boală dermatologică cu mai multe tratamente decât psoriazisul, așa încât pacienții trebuie să fie încrezători și să se prezinte la medicul dermatolog pentru a beneficia de cele mai modern tratament psoriazis

DermaEliteSibiu 2019