Tratamente Corp

Tratament varice și venectazii


Pregătește-ți picioarele pentru vară cu un tratament varice și venectazii!

Inestetice și greu de ascuns, vasele de sânge vizibile de pe față și de pe picioare se transformă în adevărate obsesii. Dacă modificările vasculare ale feței pot fi acoperite cu fond de ten, nu același lucru îl putem face și cu vasele dilatate de pe picioare. Mai mult, venectaziile, aspectul inestetic al venelor, se agravează pe timp de vară din pricina faptului că soarele dilată vasele de sânge și ne supără mai mult ca oricând, deoarece nu ne dorim să ne ascundem picioarele în pantaloni.

Clinica Derma Elite Sibiu vă oferă cel mai versatil, sigur și puternic laser pentru tratament varice și venectazii, laserul Nd:Yag de la Syneron-Candela SUA.

Cu tehnologia cea mai avansată, cu un design unic și un sistem de răcire patentat, GentleMax Pro tratează sigur și eficient atât micile vase de sânge de pe față cât și vasele mari albastre de pe picioare, la femei și bărbați cu orice tip de piele. Sunați acum pentru un tratament varice și venectazii la clinica DermaElite Sibiu!


Durată 30 Minute

Durere Minim disconfort

Recuperare Ciorap elastic

Muncă Imediat

Activități sociale imediat

Activități sociale Imediat

Satisfacție 100%

Tratamentul leziunilor pigmentare


Tratamentul leziunilor pigmentare se realizează în mod eficient și elegant la Clinica Derma Elite din Sibiu, cu aparatură de ultimă generație.

Fiecare dintre noi avem câteva semne brune pe pielea noastră. Fie că sunt pistrui, efelide, semne de bătrânețe, lentigo-uri sau semne din naștere, avem o veste bună pentru tine. Dacă aceste semne te deranjează, la Clinica Derma Elite tratamentul leziunilor pigmentare se face cu ușurință, acestea pot fi îndepărtate fără urmă!

Tratamentul se realizeaza cu laserul Alexandrite al platformei Gentle Max Pro care, prin lungimea de unda de 755 nm, tinteste pigmentul din piele, fiind eficient nu doar pentru epilarea definitiva ci si pentru tratamentul leziunilor pigmentare.

Acest tratament se poate face în siguranță pe orice zonă a corpului: față, gât, umeri, trunchi, mâini și picioare. Tratamentul este non-invaziv și fără efecte adverse. Dacă se respectă instrucțiunile dermatologului, odată îndepărtate, aceste leziuni nu recidivează.

 • Rezultate vizibile după prima ședință
 • Minim disconfort
 • Rapid, non-invaziv

Durată 30 Minute

Durere NU

Recuperare SPF 50+

Muncă imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Tratamentul transpirației excesive


Tratamentul transpirației excesive nu lipsește din lista tratamentelor oferite în mod eficient în cadrul clinicii noastre.

În lume, milioane de oameni, aproximativ 3% din populație, suferă de transpirație excesivă, însă din lipsă de informare, jumătate dintre ei nu sunt diagnosticați sau tratați.

Transpirația apare atunci când glandele sudoripare de la nivelul pielii secretă un lichid sărat care se numește transpirație sau perspirație. Transpirația este o funcție normală a organismului prin care se produce răcirea corpului, adesea când este foarte cald sau foarte umed sau în timpul efortului fizic.

Hiperhidroza este o condiție medicală în care transpirația este excesivă și apare fără acești declanșatori. Cel mai probabil, hiperhidroza se datorează unei stimulări exagerate a glandelor sudoripare de către sistemul nervos. Se poate spune că persoanele care suferă de această afecțiune au glandele sudoripare blocate pe poziția „pornit”.

Probabil că îți faci griji în mod constant despre cât de mult transpiri. Petreci multe ore în fiecare zi schimbându-ți hainele, ștergându-te, punând batiste la axilă, făcând duș și purtând haine închise la culoare și largi. Probabil simți deja că ai încercat totul și ți-ai cam pierdut orice speranță.

Vestea bună este faptul că tratamentul transpirației excesive se face cu succes la Clinica Derma Elite, cu ajutorul toxinei botulinice.

Toxina botulinică este o proteină naturală și purificată care blochează temporar secreția unor substanțe chimice responsabile de „pornirea” glandelor sudoripare. Blocând acest transmițător chimic, toxina botulinică „oprește” glandele sudoripare la nivelul pielii unde este injectată. Toxina botulinică a fost aprobată pentru hiperhidroză la nivelul axilei, palmelor și picioarelor .

Efectul pentru tratamentul transpirației excesive se instalează în termen de 2-14 zile și durează 6-8 luni.


Durată 30 Minute

Durere NU

Recuperare NU

Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică 24 Ore

Satisfacție 100%

Tratament tumori benigne cu laser


Servicii revoluționare de tratament tumori benigne cu laser la Derma Elite & Laser Clinic!

Fie că te confrunți cu papiloame (acele proeminențe moi de la nivelul gâtului), sau proeminențe inestetice de orice fel (siringoame sub ochi, xantelasme-acele plăci galbene inestetie de la nivelul ploapelor, nevi dermici) noi te ajutăm să scapi de ele fără durere, prin procedurile de excizii laser tumori benigne. La clinica DermaElite medicul specialist dermatolog stabilește un diagnostic precis folosind sistemul revoluționar Fotofinder, confirmat prin biopsie sau excizie acolo unde este cazul. Apoi vaporizează pur și simplu leziunile benigne de la suprafața pielii folosind o tehnologie de ultimă oră – laserul CO2RE (Candela-Syneron SUA) De la apariția laserelor chirurgicale în anii 1970 modul de a face chirurgie dermatologica (și nu numai) s-a schimbat fundamental. Laserul cu CO2 este o veridică revoluție a domeniului medical, cu aplicații extraordinare în chirurgie prin efectuarea operațiilor fără sânge.

Avantajele pentru pacient:

 • Durere redusă – ședințele de excizii laser tumori benigne sunt complet nedureroase deoarece laserul închide terminațiile vasculare și nervoase pe măsură ce taie.
 • Recuperare postinterventie ușoară
 • Risc redus de infecție- având în vedere că este o tehnologie “no touch” (fără atingerea țesutului)
 • Nu necesită sutura cu fir, implicit nici îndepărtarea acestora
 • Rezultate estetice remarcabile

Ce tratăm cu acest laser?

 • Rinofimă
 • Tumori benigne (keratoze seboreice, veruci, papiloame, condiloame, fibroame)
 • Nevi dermici
 • Nevi epidermali
 • Xantelasme
 • Siringoame
 • Lipoame

Durată 30 Minute

Durere NU
Recuperare NU

Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Tratament Cicatrici


Tratament cicatrici – acele urme inestetice, care stau și ca dovadă a capacității uluitoare de vindecare a pielii, pot fi totuși îndepărtate.

Fie apărute în urmă unui traumatism, operații sau a unor probleme ale pielii precum acneea, cicatricile sunt o neplăcere cu care toți ne-am confruntat la un moment dat în viată. Deși dizgrațioase uneori, sunt un exemplu al felului uimitor în care pielea se vindecă.

Dacă ai astfel de cicatrici si iti doresti sa scapi de ele de asteptam la DermaElite Sibiu cu numeroase lasere si tratamente pentru:
•      Laser fracțional cu CO2 – atât pentru cicatricile subdenivelate, cât și pentru cele ieșite în relief
•      E Matrix – pentru cicatricile superficiale
•      Injectarea intralezionala de triamcinolon acetonid – pentru cicatricile ieșite în relief


Tratament Veruci


Tratament Veruci sau, după cum mai știți – negi – o problemă de care poți scăpa rapid, simplu și nedureros!

Studiile arată că unul din patru oameni au avut cel puțin o verucă pe parcursul vieții. După acnee, aceste veruci reprezintă cea mai răspândită afecțiune a pielii. Verucile (negi)sunt excrescențe pe suprafața pielii mâinilor sau picioarelor cauzate de un virus (HPV) care contaminează pielea. Verucile sunt contagioase și este foarte posibil să se răspândească și în alte zone ale corpului sau la alți oameni. De aceea trebuie luat în considerare un tratament veruci imediat după apariția lor.

În plus, verucile pot fi foarte deranjante. Unele veruci sunt dureroase, în timp ce altele pot sângera dacă sunt lovite. Pot avea un aspect neplăcut și pot deveni de-a dreptul jenante, cum sunt de exemplu verucile care se dezvoltă pe mâini și față.

Până la apariția laserelor, un tratament veruci consta fie în aplicarea unor substanțe keratolitice (luni de zile și de cele mai multe ori fără dispariția completă a leziunii), fie în înghețarea repetată cu azot (de multe ori până la 10 ședințe și, uneori, fără rezultat satisfăcător) sau distrugerea lor prin cauterizare sau excizie (dureroasă, timp de recuperare).

Dacă te chinui cu o astfel de problemă avem o rezolvare rapidă, elegantă și sigură pentru tine: laserul Nd:YAG (Syneron Candela SUA). Veruca reprezintă o aglomerare de celule infectate cu virusul HPV (tip 1 și 2), celule care se hrănesc de la un vas situat în derm. Laserul țintește acest vas și îl coaguleaza, închizându-l. În felul acesta, veruca nemaiavând sursă de hrană, involuează și dispare.

 • Este un tratament neinvaziv (nu se formează rană, laserul pătrunde prin piele cum intră soarele prin fereastră)
 • sunt necesare doar 1-2 ședințe de tratament
 • după efectuarea ședinței de tratament, se poate relua imediat orice fel de activitate.

Durată 5 Minute

Durere Redusă


Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Tratament Vergeturi – soluție la o problemă de care poți scăpa cu ajutorul Derma Elite Sibiu!


Te-ai îngrășat sau ai slăbit brusc, ai fost însărcinată sau pur și simplu te-ai trezit cu vergeturi?

Vergeturile apar mai ales în perioadă sarcinii, în timpul pubertății, din cauza unor modificări hormonale (folosirea de contraceptive, tratamente cu corticosteroizi), a unor variații bruște sau repetate de greutate, stres sau cauze ereditare.

Ce reprezintă aceste vergeturi? Ele sunt niște cicatrici de lungime, lățime și adâncime variabile, de culoare variind de la mov roșiatic până la alb perlat. Apar în principal pe sâni, șolduri, feșe, coapse, abdomen.

La Derma Elite te așteptăm cu cele mai moderne și mai eficiente mijloace pentru tratament vergeturi:

 • eTwo/e Matrix
 • laser fracțional cu CO2
 • mezoterapie

Syneron eTwo/e Matrix este o procedură utilizată în întreaga lume pentru reducerea vergeturilor, căpătând renumele de cel mai eficient tratament minim invaziv împotriva acestei afecțiuni. Acesta oferă rezultate foarte bune în lupta cu vergeturile, grație tehnologiei de ultimă generație pe care o folosește. Tratamentul este unul de tip minim-invaziv, disconfortul pacientului fiind minim. Tratament vergeturi cu eTwo/eMatrix folosește radiofrecvență bipolară fracționată – combinație între RF și Co2.

Rezultatele tratamentului vergeturilor apar chiar după prima ședință și continuă să se îmbunătățească timp de câteva luni după. Cu toate acestea, cele mai bune rezultate se obțin atunci când optezi pentru mai multe ședințe. Pentru tratarea eficientă a vergeturilor inestetice te sfătuim să alegi între patru și șase ședințe cu Syneron eMatrix. Procedura durează mai puțin de o oră.

De asemenea, pentru vergeturi alb sidefate vechi dispunem de laserul fracțional cu CO2.

Avem cel mai bun tratament vergeturi pentru bunăstarea ta!

Cum functioneaza Laserul CO2 și care sunt rezultatele?

Pentru o siguranta sporita in tratamentul unor conditii mai sensibile, fasciculul laser poate fi folosit in mod fractionat. In acest caz, acesta este impartit in mai multe fascicule cu diametru mic, precum acele, care penetreaza pielea in puncte multiple. Pielea sanatoasa dintre fasciculele laser din modul fractionat ajuta la o vindecare mai rapida si reduce riscul aparitiei arsurilor, cicatricilor si pigmentarii neregulate. In acest mod pot fi tratate cu rezultate cosmetice excelente:
cicatrici aflate oriunde la nivelul corpului, hipertrofice, cheloide, atrofice
cicatrici post arsura
cicatrici post acnee la nivelul obrajilor, fruntii, barbiei, pieptului, spatelui
vergeturi la nivelul coapselor,gambelor,feselor, abdomenului si bratelor,
riduri fine de la nivelul fetei, din jurul ochilor
Care sunt rezultatele la care să mă aștept?

Rezultatele finale după procedura trebuiesc estimate la 6 luni post tratament având în vedere că acest tratament stimulează sinteza și remodelarea colagenului. Aceste procese sunt pe deplin încheiate la 6 luni după procedură. După 2-3 tratamente obținem:

Ameliorarea ridurilor cu aprox 60%;
Ameliorarea texturii pielii;
Dispariția diferențelor de culoare;
O piele fermă, întinerită.
Ameliorarea cicatricilor și a vergeturilor
Riscuri şi complicaţii
Acestea sunt rare şi constau din modificări de culoare în sensul hipercolorării sau decolorării anumitor zone. Arareori sunt permanente şi pot fi uşor mascate cu fard sau fond de ten. Alteori pot apare mici vezicule flictene ca într-o arsură dar care se vindecă fără urmări sau doar o uşoară decolorare locală. Aceste efecte adverse depind de tipul de piele și de tendința pielii de a depune sau nu pigment în urma inflamației cauzata de procedura.
Dacă nu se iau măsuri de precauție în ceea ce privește expunerea la ultraviolete, există riscul ca în urma tratamentului cu laser CO2 să se dezvolte o hiperpigmentare postinflamatorie. Astfel, este necesară o fotoprotecție strictă în urma laser-terapiei, atât fizică cât și chimică.
Consultația înainte de procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.


DermaEliteSibiu 2019