Epilare Definitiva
Epilare Definitivă

Procesul de epilare definitivă a tuturor zonelor corpului este posibil datorită dispozitivelor pe bază de lumină, la un nivel calitativ superior. Dintre toate variantele prezente pe piața internațională de profil, laserul Alexandrite este unanim apreciat ca fiind standardul de vârf al tehnologiei pentru epilare definitivă

Cel mai sofisticat laser

Clinica Derma Elite îți pune la dispoziție laserul Alexandrite – Gentle Max Pro de la firma Syneron – Candela  –  singurul laser Alexandrite de pe piață care poate oferi energia la o durată a pulsului de 3ms.

Cu laserul Alexandrite putem trata eficient toate firele de păr, chiar și pe cele deschise la culoare sau subțiri. Procedura este eficientă atât la femei, cât și la bărbați.Tratăm în egala măsură:

Hipertricoza

Excesul de păr în zonele în care acesta se găsește de obicei: mustață, membre, spate și umeri, gambe, inghinal etc, este o problemă de origine genetică și nu medicală. Adesea, analizele endocrinologice sunt inutile iar tratamentul hormonal ineficient, însă prin intermediul tehnologiei cu laser, excesul de păr poate fi îndepărtat.

Hirsutismul

Excesul de păr în zone în care lipsește de regulă sau este de tip velus: față, mamelon, abdomen poate avea cauză hormonală, ovariană sau suprarenală. În urma consultației inițiale, medicul va stabili un diagnostic și va indica explorări endocrinologice complexe acolo unde este cazul.

Foliculita

Fie că vorbim de foliculita bărbii la bărbați sau foliculită din alte zone (gambe, inghinal etc.), epilarea definitivă este singura soluție de rezolvare a acestei probleme. De cele mai multe ori, foliculita se ameliorează sau chiar dispare după doar 1-2 ședințe de epilare definitivă.


DermaEliteSibiu 2019