Medic primar chirurgie generala

Dr. Aurel ComanProgramari

CONTACT


0744 631 103 ; 0269 213 369

programari.dermaelite@gmail.com
Pagina Facebook Dermaelite Sibiu


Medic primar chirurgie generala

Unul dintre cei mai cautati si apreciati chirurgi sibieni, face parte din echipa de medici Derma Elite & Laser Clinic Sibiu.

A absolvit facultatea in 1987, Facultatea de Medicina din cadrul Institutului de Medicina si Farmacie din Bucuresti.

In anul 1994 devine medic specialist ca urmare a finalizarii secundariatului la Clinica de Chirurgie II a Spiatlului Clinic din Cluj Napoca.

Din anul 1998 este medic primar chirurgie generala.

Este un profesionist cum rar intalnim iar pe langa profesionism si devotamentul pentru pacienti este caracterizat de o modestie aparte, astfel incat spune ca nu mai stie numarul pacientilor operati si a vietilor salvate.

In anul 2011 intr-un interviu luat domnului doctor, era mentionat faptul ca acesta avea in acel an aproximativ 7000 de operatii la activ. Bineinteles ca numarul acestora a continuat sa creasca cu fiecare an intrucat domnul doctor a ramas la fel de devotat profesiei.

Domnul doctor va asteapta la Derma Elite & Laser Clinic Sibiu in cazul in care aveti nevoie de interventii de mica chirurgie cum ar fi:

alunite,

unghii incarnate,

dermato fibroame,

plagi, chiste sebacee,

ulceratii cutanate,

carcinoame,

melanoame

si va doriti pe langa profesionalism sa beneficiati la interventie de tot confortul intr-un spatiu modern , generos si in conditii de siguranta maxima


DermaEliteSibiu 2019