Tratamente Faciale

Tratament Reîntinerire


Tratament Reîntinerire sau rejuvenarea feței – Dă anii înapoi fără chirurgie!

Odată cu trecerea anilor ultravioletele, gravitația, poluarea și stilul de viață cotidian își pun amprenta asupra pielii noastre. Pielea își pierde din fermitate și strălucire, fibrele de colagen se subțiază și față începe să se lase, ultravioletele își pun amprenta și apăr pete pigmentare, pielea se cutează și apar tot mai multe riduri. Deși liftingul clasic chirurgical poate întinde pielea îmbătrânită și elimină excesul, până de curând nu exista un tratament reîntinerire a pielii în adevăratul sens al cuvântului. Iată de ce tratament reîntinerire fracțional cu CO2 este unul absolut revoluționar, care la propriu dă anii înapoi pentru pielea ta! Este singurul tratament reîntinerire piele care duce la formarea de fibre noi de colagen și restructurarea celui existent, scheletul pe care stă pielea noastră!

Clinică DermaElite se mândrește să va poată oferi CO2RE, ultima tehnologie de laser fracțional. Acest laser este unul dintre puținele tipuri de lasere din lume (doar 3 la număr) care folosește tehnologia super/ultrapuls. Astfel căldură este aplicată mult mai rapid la nivelul pielii, crescând siguranță procedurii și scăzând timpul de recuperare. CO2RE este modul ideal de reîntinerire a feței, de creștere a fermității pielii și de a corecta toate defectele pielii dumneavoastră. Cu noul CO2RE rezultatele sunt remarcabile chiar după prima ședință!

Cine este un bun candidat pentru CO2RE?

 • Pentru reîntinerire – pacienții peste 30 de ani care se confruntă cu riduri, colorație neuniformă a feței, cicatrici etc. Este modul ideal pentru a avea o piele tânără fără imperfecțiuni
 • după vârstă de 35-40 de ani se indică o procedură de CO2 fractional pe an pentru a preveni lăsarea feței și îmbătrânirea cutanată
 • Orice persoană care suferă de cicatrici postacnee, post traumatice sau chirurgicale

Care sunt rezultatele la care să mă aștept?

Rezultatele finale după procedura trebuiesc estimate la 6 luni post tratament având în vedere că acest tratament stimulează sinteza și remodelarea colagenului. Aceste procese sunt pe deplin încheiate la 6 luni după procedură. După 2-3 tratamente obținem:

 • Ameliorarea ridurilor cu aprox 60%
 • Ameliorarea texturii pielii
 • Dispariția diferențelor de culoare
 • O piele fermă, întinerită

Durată 1,5 Ore

Durere: Cremă anestezică

Îngrijire post – procedură 2 Zile

Muncă 3 – 5 Zile

Activități sociale 7 – 10 Zile

Activitate fizică 3 – 5 Zile

Satisfacție 100%

Tratament pori dilatați


Alege cel mai bun tratament pori dilatați!

Porii sunt esențiali pentru sănătatea pielii tale, prin ei eliminându-se sebumul care îți păstrează pielea hidratată și moale. Fie genetic (tenul gras predispus la acnee) sau o dată cu înaintarea în vârstă porii pot deveni foarte proeminenți și, datorită sebumului care se oxidează, capătă culoarea neagră. Chiar dacă nu este posibil să închidem acești pori dilatați sau să îi facem să dispară pentru totdeauna, dispunem de câteva modalități prin care să îi micșorăm și să îi facem puțin evidenți.

Te așteptăm la Clinica DermaElite să te învățăm ce rutină zilnică trebuie să adopți, ca tratament pori dilatați, ca să atenuezi vizibilitatea acelor puncte negre și pori dilatați. De asemenea te așteptăm să încerci tratamentele noastre pentru această problemă: peeling chimic sau microdermoabraziune.

Din perspectiva unui tratament pori dilatați, Microdermabraziunea combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Acest tratament pori dilatați, delicat și noninvaziv, a fost conceput pentru a înlocui tratamentele din saloanele de cosmetică. Microdermoabraziunea este potrivită tuturor tipurilor de piele. De la tenul uscat și normal pe care îl face mai strălucitor, la tenul gras / acneic pe care îl face mai uniform și fără pori dilatați, la tenul matur căruia îi oferă vitalitate și reduce liniile fine, microdermabraziunea este o procedură sigură, non-invazivă și fără timp de recuperare.


Durată 30 Minute

Durere NU

Îngrijire post – procedură NU

Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Tratament acnee


Tratament acnee » O problemă de care poți să scapi indiferent de vârstă!

Este important să acordăm atenție pielii noastre și să căutăm cel mai eficient tratament acnee pentru noi. Despre acnee, o afecțiune a epidermei, se știe că este prezentă la peste 85% dintre adolescenți și la peste 50% dintre persoanele cu vârstă peste 30 de ani, de multe ori cu un puternic impact negativ la nivel social și psihoemoțional. Tratată necorespunzător, acneea poate lăsa pete pigmentare, cicatrici inestetice, care persistă pe durata întregii vieți. Este așadar esențial că această problemă dermatologică să fie tratată la timp și în mod adecvat!

Te așteptăm la Clinica Derma Elite să stabilim un diagnostic corect, să facem analize suplimentare acolo unde este cazul, apoi să îți prezentăm toate variantele de tratament acnee și să o alegem împreună pe cea potrivită ție! De la tratamente locale până la tratamente sistemice și proceduri dermatologice specializate, avem la dispoziție o multitudine de variante de tratament acnee, indiferent de gravitatea ei sau de vârstă pe care o ai.

O metodă eficientă și fără efecte adverse pentru tratamentul acneei o reprezintă peelingul chimic. Iar din multitudinea de soluții de peeling existențe pe piață, îți recomandăm pentru tratamentul acneei peelingul chimic cu soluție Jessner modificat. Este un tratament fantastic pentru acnee, cicatrici și pete post-acnee. Un singur tratament poate fi de ajuns pentru a scăpa de pori blocați, puncte negre și pentru a îmbunătăți textura pielii. Dacă suferi de acnee activă, un program de 3-4 tratamente efectuate la 3-4 săptămâni este indicat.


Durată 30 Minute

Durere Minim disconfort

Îngrijire post – procedură Hidratare, fotoprotecție

Muncă Imediat

Activități sociale 4 – 5 Zile

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Tratament cicatrici postacnee


Spune adio cicatricilor postacnee!

Tratament cicatrici postacnee, o problemă cu care se confruntă numeroase persoane chiar și după ce afecțiunea dermatologică – acneea – a trecut, este disponibil la Clinica Derma Elite.

Numai cine se confruntă cu cicatrici postacnee știe cât de mare este impactul social și emoțional al acestora, fața fiind primul lucru pe care oamenii îl remarcă. Dacă te confrunți cu această problemă, Clinica DermaElite îți este un aliat de nădejde, punându-ți la dispoziție cea mai redutabilă armă de tratament cicatrici postacnee: laserul CO2RE. Acest laser este mai puternic decât laserul Erbium, care este în schimb indicat în cazul pielii închise la culoare.

CO2RE este un laser fracțional CO2 excelent pentru reîntinerire și tratament cicatrici postacnee. Acest laser este produs de Candela-Syneron (SUA) și este alegerea multor medici de top pentru tratamente inovatoare. Este unul dintre puținele tipuri de lasere CO2 din lume (doar 3 la număr) care folosește tehnologia super/ultrapuls. Cu ajutorul acestei tehnologii, căldura este aplicată mult mai rapid la nivelul pielii, crescând siguranța procedurii și scăzând timpul de recuperare.

Consultația înainte de procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a îți scrie medicația corespunzătoare. Este necesară profilaxia pentru herpes simplex, cu cel puțin 3 zile înainte de procedură.

Rezultatele sunt semnificative de la prima ședință. Trebuie să știi că ele sunt evidente abia la câteva săptămâni după ședință și maxime la 3-6 luni după ședință. Odată instalate, rezultatele se mențin pe viață. Te așteptăm așadar cu un extraordinar tratament cicatrici postacnee.


Durată 90 Minute

Durere Puțin dureros, anestezie locală

Îngrijire post – procedură Da

Muncă 4 – 5 Zile

Activități sociale 10 Zile

Activitate fizică 4 – 5 Zile

Satisfacție 100%

Tratament cearcăne


Cearcăne recurente? Scapă de ele cât ai clipi din ochi cu un tratament cearcăne rapid și eficient!

Multe persoane se plâng de prezența cearcănelor. Fața lor arată permanent obosită, îmbătrânită și aspră, din cauza acestora. Cauza apariției cearcănelor poate fi oboseala, microcirculația deficitară, moștenirea genetică, dar și înaintarea în varstă, deoarece cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiază, țesutul adipos se diminuează, ceea ce duce la pierderea volumului în diverse zone faciale și, așadar, la apariția de cearcăne. Cu astfel de depresiuni cutanate, zona infraorbitala devine adâncită, pigmentată, și conferă feței un aspect trist, obosit, îmbătrânit.

Dacă și tu ai cearcăne care te deranjează, avem vești bune! Pentru a rezolva această problemă, am întocmit un protocol care combină laserele cu radiofrecvență ablativa, hidratarea prin mezoterapie polivitaminizanta și injectarea de acid hialuronic pentru a umple zona înfundată de sub ochi.

Laserele și radiofrecvență îmbunătățesc textura pielii, ameliorează ridurile și ne scăpa de colorația maroniu-violacee de sub ochi.

Într-o etapă ulterioară, acolo unde este cazul, lipsa de volum de sub ochi se remaniază prin injectarea de acid hialuronic. Este cea mai cunoscută și răspândită metodă de umplere. Se face într-o singură ședință, iar rezultatele se mențin luni. Acidul hialuronic este o substanța naturală, biodegradabilă ce se află în toate țesuturile corpului uman și rolul ei este să mențină țesuturile hidratate, adică să rețină apa în țesuturi. După injectare, se degradează treptat și uniform până la dispariția completă.
 Un mare avantaj al acidului hialuronic este faptul că se poate elimină imediat, dacă rezultatul nu este pe placul tău – prin injectarea unei picături de soluție enzimatica, ce îl topește instantaneu. 
Tipurile de acid hialuronic pe care le folosim sunt doar preparate de top, înalt croslinkate, care oferă un rezultat stabil și uniform.


Durată 30 Minute

Durere NU

Îngrijire post – procedură NU

Activități sociale 1 – 2 zile

Activități sociale 3 – 5 zile

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Tratament Pete


Tratament pete pigmentare

Știm că tulburările de pigmentare, acele pete, mai ales melasma și hiperpigmentarea postinflamatorie, sunt o sursă constantă de stres social și emoțional pentru pacienți. Deși de-a lungul timpului s-au încercat multiple modalități de tratament pentru melasma și hiperpigmentari postinflamatorii, rezolvarea acestora rămâne o provocare datorită naturii lor de a fi recurente și refractare.

Tocmai pentru a veni în ajutorul acestor pacienți disperați că nu găsesc o soluție satisfăcătoare pentru tratament pete, Clinica DermaElite și-a propus să aibă în dotare cele mai noi și performante dispozitive astfel încât să rezolvăm eficient orice hiperpigmentare indiferent de localizare.

Și ca să nu te plictisim cu detalii îți enumerăm succint metodele de tratament pete:

 • Laser Alexandrite Gentle Max Pro
 • Laser fracțional ultrapuls CO2
 • Peeling chimic

Medicul specialist dermatolog îți va examina pielea cu o lampă specială cu UV și va stabili la ce nivel al pielii se localizează pigmentul. În funcție de cauza hiperpigmentarii și de localizarea acesteia va alege din tratamentele enumerate pe cel mai eficient și potrivit.

Melasma poate fi totuși, dificil de tratat. Este posibil să dureze câteva luni de tratament pentru a se vedea o imbunătătire. Este important să urmați sfatul dermatologului dumneavoastră. Acest lucru asigură că veți obține beneficiul maxim de la tratamentul pe care îl urmați.

După ce melasma se vindecă, ar putea fi necesar să mențineți îngrijirea pielii dumneavoastră. Medicul dermatolog poate numi această etapă că fiind o terapie de întreținere. Terapia de întreținere poate preveni reapariția nedoritelor pete.


Durată 15 – 20 minute

Durere NU

Îngrijire post – procedură NU

Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Mărire buze


Procedura de mărire buze vă conferă buze naturale, pline, senzuale

Ai admirat femeile cu buze pline, dar naturale și care se potrivesc cu restul trăsăturilor? Atunci poți încerca o mărire buze cu acid hialuronic, pentru buze mai conturate sau puțin mai pline.

Iată care sunt în prezent principalele tendințe în ceea ce privește investiția în mărire buze (te poți inspira din ele, în alegerea formei dorite):

 • Accentuarea formei naturale a buzelor
 • Ridicarea colțurilor exterioare ale gurii, pentru obținerea unui look optimist
 • Corectarea ridurilor radiare din jurul gurii (aspectul de buze țuguiate)
 • Înălțarea liniei superioare a buzelor, pentru un aspect mai îndrăzneț
 • Mărire buze inferioare, pentru un look senzual
 • Corectarea asimetriilor de formă sau volum

Te-ai hotărât? Atunci te așteptăm la o consultație! Primul pas e să discutăm, să înțelegem ce îți dorești și ce așteptări ai de la această procedură, să te informăm care este considerat standardul de frumusețe în ceea ce privește volumul și forma buzelor, să îți arătăm care sunt modalitățile de mărire buze și modelare a liniilor lor și apoi să alegi varianta care ți se potrivește.

Folosim acid hialuronic de cea mai bună calitate, de la producătorii prestigioși de acid hialuronic. Și în această privință vei avea de ales între 2 sau mai multe substanțe, la același nivel calitativ superior.


Durată 45 – 60 Minute

Durere Redusă, anestezie locală

Îngrijire post – procedură NU

Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Umplere riduri cu acid hialuronic la Clinica Derma Elite Sibiu


Acidul hialuronic este o substanță naturală ce se găsește printre celulele organismului, care menține hidratarea și oferă volum. Scopul tratamentului de umplere riduri cu acid hialuronic este de a netezi ridurile și zonele adâncite prin umplerea lor. Efectul este imediat, iar durata este temporară.

Ce riduri putem umple cu acid hialuronic?

 • Șanțul nazolabial
 • Liniile marionetă (din colțurile buzelor)
 • Liniile verticale de pe buze
 • Ridurile profunde de pe frunte
 • Orice rid profund
 • Cicatricele adâncite de orice cauză (acnee, traumatisme etc)
 • Orice depresiune de pe față

Tipurile de acid hialuronic pe care le folosim sunt doar preparate de top, înalt croslinkate care oferă un rezultat stabil și uniform.

Injectarea cu această substanță naturală este preferată din ce în ce mai mult în ultima vreme când vine vorba de umplere riduri, datorită compatibilității sale cu organismul uman și a rezultatelor excelente.


Durată 30 Minute

Durere Redusă

Îngrijire post – procedură NU

Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Volumetrie facială


Volumetrie facială pentru un aspect tânăr, odihnit și sănătos!

Arcada pomeților este extrem de importantă pentru volumetrie facială, ea dând aspectul de plin, de tânăr, odihnit și sănătos. Din păcate este și prima regiune facială care pierde volum de a lungul anilor. Odată cu trecerea anilor are loc scăderea treptată a cantității de țesut adipos, scade masa musculară, structurile de susținere slăbesc cauzând lăsarea, aplatizarea pomeților și obrajilor și apariția cearcănelor. De asemenea, pierderea volumului facial apare și după pierderea în greutate.

Acidul hialuronic este produsul ideal utilizat în cazul refacerii de volumetrie facială, în siguranță, cu rezultate naturale și pe termen lung. Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru umplere, deoarece conferă o senzație naturală în piele, are efect durabil, nu are efecte secundare.

Această restaurare a pomeților, aduce înapoi volumul pierdut și în afară faptului că reușim să redăm aspectul arcadei naturale ale obrazului, obținem și un efect de ridicare și pentru restul regiunilor faciale (mai ales din etajul inferior al feței).


Durată 30 – 45 Minute

Durere NU

Îngrijire post – procedură NU

Muncă Imediat

Activități sociale Imediat

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine


Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine, un adevărat cocktail al frumuseții!

Despre mezoterapie cu aminoacizi și acid hialuronic știm că este o metodă nouă de tratament folosită în medicină estetică, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți
Rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermitătii pielii.

În ce privește procedeul de mezoterapie facială sau cocktailul frumuseții, acesta se aplică la nivelul feței, gâtului, respectiv decolteului și ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor și în anumite cazuri la corectarea unor semne și cicatrice. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reîntinerire). Tratamentul se injectează și în mâini, având același efect de rejuvenare.

Tratamentul cu mezoterapie este ca o ploaie în deșert pentru tenul nostru, deoarece îi oferă acestuia o sursă impresionantă de vitamine și nutrienți din care el își ia atât cât este necesar pentru a-și recăpăta elasticitatea, suplețea și fermitatea. Este recomandat ca procedeele de mezoterapie să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser sau injectări cu botox. O ședintă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 ședințe la 2 săptămâni distanță una de altă și un număr de 3 cure pe an.


Durată 30 Minute

Durere Cremă anestezică

Muncă 24 h

Activități sociale 24 h

Activitate fizică Imediat

Satisfacție 100%

DermaEliteSibiu 2019