Rejuvenare Vaginala + Incontinenta Urinara


Rejuvenare VaginalaPierderea tonusului muscular al vaginului ,laxitatea acestuia ,aparitia incontinentei urinare(pierderea involuntara de urina) ca urmare a inaintarii in varsta sau a multiplelor nasteri pot fi tratate cu ajutorul laserului CO2Intima de la Syneron Candela pe care il gasiti in cadrul clinicii noastre.

Acest laser reprezinta un standard mondial de calitate pentru rejuvenare vaginala,imbunatatind atat aspectul cat si functionalitatea zonei intime a pacientei,contribuind la imbunatatirea vietii sexuale.

In cazul tratarii incontinentei urinare , indiferent de severitatea acesteia, provocata de:tuse,stranut,ridicarea unor greutati,sau pur si simplu senzatia iminenta si brusca de urinare, disconfortul provocat de impactul negativ din punct de vedere social sau igienic va disparea.

Pe langa rezultatele obtinute atat in cadrul rejuvenarii vaginale cat si a eliminarii incontinentei urinare ,exista avantajele ca tratamentul este sigur,non- invaziv,nechirurgical si nedureros.

Laserul acționează prin activarea fibroblaștilor, cu creșterea producerii de fibre de elastină și de colagen la nivel local (neocolageneză), reorganizarea structurii mucoasei vaginale, cu reechilibratea ph-ului vaginal totodată și tratarea simptomelor neplăcute de durere sau uscăciune.Durată 30 minute

Durere: Minim disconfort

Îngrijire post – procedură NU

Muncă – imediat

Activități sociale – imediat

Activitate fizică – imediat

Satisfacție 100%


DermaEliteSibiu 2019